marți, 21 iulie 2009

15- Faun

Faun is a German pagan folk/darkwave band formed in 2002. The originality of their music style is that they fall back to "old" instruments, and the singing is always the center of attention. The vocals are performed in a variety of languages, including German, Latin, and Scandinavian speeches. Their instrument include celtic harp, Swedish nyckelharpa, hurdy gurdy, bagpipes, cittern, flutes and many others.
The band was founded in 2002 by Oliver "SaTyr" Pade, Elisabeth Pawelke, Fiona Rüggeberg and Birgit Muggenthaler. Two years later, Rüdiger Maul got into the band as percussionist. At the same time, Birgit left the band, to continue her musical life with the folk-rock band Schandmaul. In 2002, they released their first album Zaubersprüche. Niel Mitra was a guest musician on this album, and he later became a full-time member of the band, the only one playing only electronic instruments. Elisabeth Pawelke left Faun in 2008 to focus on her studies in classical song in Basel, Switzerland. She was succeeded by Sandra Elflein.






pics:

faun
Vezi mai multe imagini din Muzica

faun
Vezi mai multe imagini din Muzica

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut!

Ce mai zici ca faci? Sunt fata cazuta din avion:P.. care s-a uitat o data pe site, si a 2-a oara. Madalina. Stii poestea.

Sa stii ca te-am visat zilele trecute, alalteri. Da' nu ma gandii sa iti spun decat cand ii zisei lu frate-meu la baza k ii pot face cunostiinta cu o gagik de care cred k i-ar placea, asa joviala ca el. Si k dak vrea ii arat o poza.

Here goes the dream: Eram la o casa, ca o casa de la tara, avea un stil mai rustic, foarte domol si foarte placut. Parca era o toamna tarzie. Era placut rau de tot. Si io eram undeva la poarta sau la un gard cu o satra de prieteni/cunostiinte. Si apari si tu cu o fata. Erai cam scumpa la vorba si ai zis la un moment dat k esti obosita , sau un pic suparata, cam pe aici erai. Nu stiu, tin minte k vorbea frate-meu pe acolo, cred ca el te-a si intrebat de vorba. Si voi toti ati mers mai in fata casei, la o masa cu o banca, cam lunga, de lemn. Si vbeati si va dixtrati pe acolo. Si io eram gata sa vin si io, dar eram langa un prun cu o gramada de prune. La modu, era plin doldora de prune, nu aveai unde sa arunci acu. Si Si vreau sa iau si io, dar era maik-mea acolo si voia sa iau un ciorchine de prune, si io nu voiam, io voiam sa le iau p alea ale mele, erau cam pe jumatate fiecare din ele, si cand intintind mana, mai erau 2 din mai multe, 1 se acopera, si io tot vreau s-o iau pe aia a mea storco pe jumate, dar nush ce se intampla, se acopera, nu pot sa o iau. Si raman cu alea ale lu maik-mea o mana de prune inciorchinate. Si tre sa plec. Cu ea. Io vroiam sa mai stau, dar park m obliga sa plec cu ea. Si ma uit la casa mea, era o casa dreptunghiulara de beton, nici nu avea acoperis uite ::)))) ca acum fac comparatie cu aia la care ati ramas vou, era asa park cu un parfum aparte, de toamna, rustic, parca si aerul era maro-verzui, k frunzele si vita de vie ofilita pe la margine. Era o splendoare!!

Ehh, cam asta fuse si se duse...

Pupicei!!

Sper ca esti bine! :) Ce faci prin vara? :)

AnAh spunea...

madalina e numele tau intre ghilimele?sau pe bune te keama asa? k pari sa ma cunosti destul de bine....facand abstractie de acest subiect...sunt bine, vara asta nu prea am planuri, pentru k nu prea pot sa`mi fac. tre sa tin de bani pentru urmatorul an de faculta...si asa fara planuri s`au legat cateva evenimente frumoase.

anyway: o vara frumoasa sa ai ji poate mai dai o tura pe blog cand ai tp.
b`bye

Trimiteți un comentariu

everytime-MUSIC © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute